farligt....för mig alltså

att det tagit så lång tid för mig att lära mig hur man loggar in på den här bloggen tror jag ändå har något att göra med en inbyggd försvarsmekansim eller ren självbevarelsedrift. då jag själv samt ni som känner mig vet att jag har en tendens att sväva iväg i skämt och utläggningar som inte alltid är politiskt korrekta. Ett forum som detta är perfekt för att sprida dylika skämt för att sedan få dem slängda i ansiktet i valrörelsen 2018 eller nåt liknande. Jag hade tänkt avhålla mig från sådant här på bloggen men uppmanar ändå er fans runt om i SSU som är beroende av dem för er överlevnad att helt enkelt söka upp mig så lovar jag att leverera....

ska försöka återkomma med ett mer politiskt budskap längre fram då andan faller på

ps kom ihåg att rösta i kyrkovalet då kyrkans möjligheter att påverka och förändra människors varadag är oerhört stora och det är viktigt att vi socialdemokrater finns med och säkerställer att dessa resurser används där de gör människor runt om i världen mest nytta.

/mvh David


Hannah bloggar på S-info

Hannah

Hej alla nyfikna!
Kul att ni vill veta vad vi ombudskvinnor oxå tycker och tänker. Vi är lite mer än de där perfekta, organisatoriska, och pålitliga klipporna ni har på kontoret. Vi tänker en del själva också ;-)
Som ombudskvinna så strävar man efter effektivisering och då jag redan använder mitt personliga kryp in i Internet universrum
www.s-info.nu/bergstedt för att blogga får du göra dig beväret att klicka på länken om du vill läsa mer om vad jag tänker och tycker.

Jag försöker här skriva om det som berör eller upprör mig. Som bonus har du även möjlighet att lära känna mig lite bättre om du har LUST!

Välkommen!


Man får be om ursäkt!?

Hej!

Jag vet! Jag har varit sämst på att skriva i bloggen. Men jag ska tycka upp mig nu när sommaren är över.

 

Såg föresten att skolorna öppnade idag i Luleå. Gick över Gymnsiebyn när jag var på väg till SSU expen. Kul att se alla dessa nya elever som just ska börja gymnasiet. Jag själv började fundera på vad deras förväntningar var och om det gillade den nya gymnasiebyn som Luleå kommun snart har byggt färdigt. Sen funderade jag lite över om någon av dom var sugen på att sätta på sig en skoluniform eftersom jag såg en riksdagsledamot från KD prata om det på tv i morse. Jag själv ser både för och nackdelar med skoluniform men jag lutar nog åt att det egentligen inte löser några problem. Jag tror fortfarande att lugn och ro och trygghet i skolan är något som skapas av duktig personal och elever som känner inflytande och delaktighet. Och det är något den kommunala skolan kan bli bättre på. Men tror jag den försöker hela tiden och jag tror mycket på personalen i skolan.

 

ha det/Johan

 

Sarg ut: Folkpartiet funderar på att gå med på att sänka sitt krav på lägst 80% ersättning i a-kassan för att kunna närma sig övriga högerspöken som moderaterna. Trakiskt att suget efter makt är så stort i Folkpartiet att man är beredd att släppa en fråga som man förut slagits för så hårt.

 

OS guld: Skönt att vi kan ha högt till taket i partiet och disskutera frågor och även kan ändra oss när vi inser att vi gjort fel. En stor eloge till socialdemokraterna i Norrbotten som såg till att värna transportstödet mot regeringen och fick dom att inse vikten av det. 


Slemmig ostron-politik

Ostron

Moderaternas politik – som ostronet som aldrig bör slukas. Det är ju precis vad det är egentligen. För vad är ett ostron? Något slemmigt som är så vidrigt egentligen att man måste dölja smaken med hjälp av citron, olja, salt och Gud vet allt. Och vad är då moderaternas politik? Något slemmigt som de allra flesta förlorar på, något som egentligen ingen skulle rösta på om de kände till allt så därför döljer man det med leende guldbruna ögon (nej, inte Sveningvars-låten), vackra ord som frihet (jaha, för vem?) och sysselsättning (ja, hoppas du har tur bara, så kollektivavtalet kan gälla även dig) och Gud vet allt. Är det en kall värld av ostron vi vill ha? Inte jag i alla fall. På bilden kan ni se hur jag ser ut när jag har ett ostron i munnen. Ett ostron som aldrig bör slukas.

 

 

Vi måste visa vad frihet egentligen innebär för vi måste ha frihet för alla! Det är också vi som måste öka sysselsättningen och inte på nåt ostronvis. Vi tror på utbildning, tillväxt och fackföreningsrörelsen, inte på att det bara ska vara arbetsgivarens villkor som gäller, eller att bara vissa ska få möjligheten till högre studier.

 

 

Om lite drygt ett år är det val och då är det dags att välja maten som ska serveras i fyra år framöver.

 

 

Skippa ostronen, ät en KRAV-märkt banan istället!



hits