Nice.....

Hej!


Har just avnjutit en skön lördagsfrukost med att läsa NSD och Aftonbladet. Är grymt skönt att få bara slappa en lördagsförmiddag och ta del av lite nyheter av både mer och mindre viktig kaliber. Har läst lite om förhandssnacket kring VM-kval matchen mellan Sverige och Bulgarien i fotboll. Blir grymt att se Zlatan, Henke och Ljungberg snurra ikväll. Hoppas bara Lagerbäck och company jobbat lite på defensiven. Har dom gjort det är segern klar.
Tyvärr var inte allt frid och fröjd. Läste också om situationen i orkanens USA. Inte för att jag blir direkt förvånad men är det inte lite konstigt att de människor man ser lida på bilderna från tv tidningar mestadels är från den svarta underklassen. Bush verkar mest fundera på annat och de enda som verkar reflektera över den rasism som utspelar sig är de svarta själv. Ja sanna mina ord! Ibland undrar jag vad USA dubbelmoralens land egentligen tutar i sina medborgare. För det är bara face the fact! Den amerikanska drömmen må vara fin men det hjälper inte människor i nöd.

Gå i fred/Johan


Sarg ut: Bush adminisatrationen och deras politik över huvudtaget.
OS-guld: Man är stolt över att vara socialdemokrat när man hör socialministerns nya förslag på åtgärder bland annat i äldrevården. Bra att regeringen nu vaknar till!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits